Us presentem la nostra nova cara!

El sector d’internet i les noves tecnologies és molt canviant. Això ha fet que durant aquests anys tant nosaltres com els nostres serveis hagin madurat i s’hagin adaptat a les necessitats i oportunitats que genera Internet per les empreses. Aquests canvis havien d’estar reflectits en una imatge fresca i actual, i creiem que ho hem aconseguit!

Arkham Studio estudi de Comunicació Visual situat Manlleu i que ha treballat per grans marques com TV3, Mc Donalds i Bon Preu van ser els escollits per renovar la nostra imatge. Ningú millor que ells pot explicar el nou concepte de la nostra marca.

Evolucio Medping

 

 

Medping

 

 

Pol Robles (Arkham) – En general, quan pensem en empreses de màrqueting digital, ens sol venir al cap una imatge avorrida i gris: estadístiques, paperassa, pantalles… Aquesta és la superfície. I això és el que sabíem que MEDPING NO era.

Coneixem la Bet i en Jacint: hem treballat per ells i ells han treballat per nosaltres, podríem dir que som “partners”, i podem assegurar que tant ells com la seva feina són de tot menys gris.

Per descomptat hi ha la part “d’oficina”, però tota aquesta no tindria sentit si no vingués impulsada per l’actitud i la cura que posen aquests dos “hackers”. “Growth Hackers” tal i com es van definir ells mateixos a l’inici del projecte.

A nosaltres, l’expressió “growth” (creixement) ens va fer molt gràcia: vam visualitzar la Bet i en Jacint com un parell de jardiners que vetllen pel creixement d’una planta. Una planta que podria representar el negoci de qualsevol dels seus clients.

I és que la funció de MEPDPING va més enllà de gestionar AdWords, o fer estudis de SEO o SEM: ells procuren que el negoci del seu client prosperi, que funcioni a Internet. Procuren aconsellar-lo amb solucions que de vegades van més enllà del món purament tecnològic. Com un bon jardiner, que sap quan una planta necessita aigua, sol, adob o vitamines.

A partir d’aquí tot va fluir amb naturalitat: presentaríem MEDPING com si fos una empresa relacionada amb la botànica, amb un grafisme actual, desenfadat, colorit i jove. Inclús als seus retrats que podeu veure a la web, vam preferir mostrar les seves mans, acollint amb tacte una torratxa on hi creix alguna cosa.

Ells fan créixer el teu negoci a internet. Amb ells estàs en bones mans.

Lluís Moreno i Pol Robles – Arkham Studio

Leave a comment